top of page

Om Oss

Avenirhälsan är en personlig hälsomottagning belägen på Kungsholmen i centrala Stockholm. Vår mottagning ägs och drivs av erfarna läkare och sjuksköterskor och vi arbetar i nära kontakt med våra kunder.

Vi genomför hälsokontroller, utfärdar läkarintyg och erbjuder vaccinationer till såväl privatpersoner som företag. Vi har även mångårig erfarenhet av kollektivavtalsreglerade hälsokontroller för bland annat måleribranschen.

 

Innehållet i våra tjänster och utförandet av dessa anpassar vi till kundens behov och önskemål. Vi utför våra vaccinationer och blodprovstagning inför hälsokontroller hos dig på ditt företag eller hos oss på mottagningen. Blodprovsanalyserna kan vi justera och komplettera för att möta dina specifika frågeställningar.

 

Vi har tre fasta hälsoundersökningar som är speciellt framtagna för att vara heltäckande och samtidigt prisvärda. Dessa har vi arbetat fram under flera år av erfarenhet men möjligheten att helt skräddarsy ”din egen” hälsokontroll finns naturligtvis också om så önskas.

 

Vaccinationsbussen är vår nya, mobila verksamhet för främst vaccinering mot TBE. Vi har vaccinerat i Stockholm, Västra Götaland, Skåne och Blekinge samt på företag, mässor och evenemang.

 

Välkommen att höra av dig till oss!
 

bottom of page