Om Oss

Avenirhälsan är en personlig hälsomottagning belägen på Kungsholmen i centrala Stockholm. Vår mottagning ägs och drivs av erfarna läkare och sjuksköterskor och vi arbetar i nära kontakt med våra kunder.

Vi genomför hälsokontroller, PRP-behandling (ACP) av t ex knäartroser, utfärdar läkarintyg och erbjuder vaccinationer till såväl privatpersoner som företag. Vi har även mångårig erfarenhet av kollektivavtalsreglerade hälsokontroller för bland annat måleribranschen.

 

Innehållet i våra tjänster och utförandet av dessa anpassar vi till kundens behov och önskemål. Vi utför våra vaccinationer och blodprovstagning inför hälsokontroller hos dig på ditt företag eller hos oss på mottagningen. Blodprovsanalyserna kan vi justera och komplettera för att möta dina specifika frågeställningar.

 

Vi har tre fasta hälsoundersökningar som är speciellt framtagna för att vara heltäckande och samtidigt prisvärda. Dessa har vi arbetat fram under flera år av erfarenhet men möjligheten att helt skräddarsy ”din egen” hälsokontroll finns naturligtvis också om så önskas.

 

Det senaste tillskottet i vårt utbud är PRP-behandling av framförallt knäartroser. PRP står för Platelet Rich Plasma ("blodplätts-rik-plasma"). Metoden går ut på att genom ett enkelt blodprov där plasman separeras från övriga blodet sedan injiceras i problemområdet. Plasman innehåller kroppsegna återväxtfaktorer som kan lindra inflammatoriska processer och främja läkning. PRP-metoden har visat på mycket goda resultat i en rad olika studier. PRP-behandling är också i det närmaste helt risk- och biverkningsfri.

 

Välkommen att höra av dig till oss!
 

Snabblänkar

Följ oss i sociala medier

  • Facebook
  • Instagram

Avenirhälsan AB
Kungsholmsgatan 10, 3 tr, 112 27 Stockholm
070-798 62 93

© 2018 AVENIRHÄLSAN AB

HEMSIDA FRÅN