Vaccinationsbuss

Vaccinationsbussen

Vaccinationsbussen är vår nya, mobila verksamhet för främst vaccinering mot TBE. Vi har vaccinerat i Stockholm, Västra Götaland, Skåne och Blekinge samt på företag, mässor och evenemang.

Efter den milda vintern som varit beräknas fästingarna vakna tidigt i år, därför är det en god ide att få sitt TBE vaccin i tid innan sommaren. På fler håll i Sverige har TBE fall ökat kraftigt och vårdcentralerna har svårt att hinna behandla alla.

För att kunna möta den ökde efterfrågan beger vi oss snart ut på vår årliga turné med vaccinationsbussen. Främst har vi lagt fokus på regioner där behovet är som störst. Tid, plats och datum för vår rutt släpps inom kort.  

För er som vill besöka oss i våra härliga lokaler på Kungsholmen är ni såklart varmt välkomna. Vi står redo med TBE vaccin för dig som vill slippa långa väntetider och få ditt skydd redan nu. Boka gärna tid för dig och din familj eller kom in på en drop in tid.

En aktivitet för hela familjen

Barn från ett års ålder kan vaccineras mot TBE, för att få ett skydd bör man fullfölja vaccinationsprogrammet som består av tre doser. Därför kommer Avenirhälsan göra totalt tre besök med vaccinationsbussen vid samtliga destinationer. Vi kommer ha aktiviteter och samarbeten på flera håll som gör besöken roligare för hela familjen. Följ oss för att se när vi kommer till en ort nära dig.

Snabblänkar

Följ oss i sociala medier

  • Facebook
  • Instagram

© 2018 AVENIRHÄLSAN AB

Avenirhälsan AB
Kungsholmsgatan 10, 3 tr, 112 27 Stockholm
070-798 62 93

HEMSIDA FRÅN